Έπιπλα μπάνιου

Έπιπλα μπάνιου

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με πολλές εταιρίες και κατασκευαστές επίπλων μπάνιου, μερικές από τις οποίες είναι οι Κρύσταλλο Decor, Σαββόπουλος, Furnibath, Impact και Pro Bagno. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από έπιπλα μπάνιου (μοντέρνας ή κλασσικής γραμμής, κρεμαστά) σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Η Κρύσταλλο Decor είναι στο χώρο σχεδιασμού και κατασκευής επίπλων μπάνιου εδώ και 40 χρόνια. Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με άξονα την άριστη σχεδίαση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Η μονάδα παραγωγής της Κρύσταλλο Decor είναι σύγχρονη και αυτοματοποιημένη, και αυτή μαζί με την πολυετή εμπειρία στο χώρο επίπλων μπάνιου καθιστούν την εταιρεία στους πρωτοπόρους της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής σκηνής. Τα έπιπλα μπάνιου της Κρύσταλλο Decor ξεχωρίζουν από την αρμονία τους, το φινίρισμά τους, τον λεπτομερή και σύγχρονο σχεδιασμό και τις πρώτες ύλες τους. Η μεγάλη συλλογή της εταιρείας καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη, ενώ η φιλοσοφία της συνοψίζεται με λίγα λόγια στον σεβασμό στον πελάτη, στην ποιότητα των προϊόντων και στην συνεχή εξέλιξή της ως προς την τεχνολογία.

Η εταιρεία Σαββόπουλος ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1976 και είναι η πρώτη στην Ελλάδα που σχεδίασε και παρήγαγε κατ' αποκλειστικότητα έπιπλα μπάνιου. Βρίσκεται στην κορυφή του χώρου από τα πρώτα χρόνια της μέχρι και σήμερα, και χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία των στελεχών της, και ποιοτικό σχεδιασμό των προϊόντων της. Η εταιρεία δίνει λύσεις ποιοτικές, οικονομικά προσιτές και λειτουργικές στα έπιπλα μπάνιου που κατασκευάζει, χρησιμοποιώντας κατάλληλα υλικά για τις συνθήκες του μπάνιου. Βασική της φιλοσοφία είναι η ποιότητα συνδυασμένη με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. 

Η Furnibath βρίσκεται στο χώρο της κατασκευής επίπλων μπάνιου από το 1986, και από τότε προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται ως προς την παραγωγική διαδικασία, το σχεδιασμό, και τα υλικά, με στόχο την παραγωγή ποιοτικών επίπλων ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα έπιπλα μπάνιου της Furnibath σχεδιάζονται με βάση το διαχρονικό design, προσέχοντας να καλύπτουν κάθε αισθητική και οικονομική παράμετρο, ενώ άξονάς τους είναι η λειτουργικότητα, η χρήση ανθεκτικών υλικών και η αξιοπιστία.

Η Impact ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα έχει επεκτείνει τον χώρο παραγωγής και έχει εκσυγχρονίσει τα μηχανήματα παραγωγής επίπλων μπάνιου. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατέχοντας την τεχνογνωσία κατασκευής επίπλων, το σεβασμό στον καταναλωτή. Τα προϊόντα της εταιρείας, τα έπιπλα μπάνιου και οι καθρέπτες, κατασκευάζονται από υλικά που αντέχουν στην υγρασία, με ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων, προσέχοντας πάντα να υπάρχει πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Γιατί οι πιο οικονομικές λύσεις δε σημαίνουν και μείωση της ποιότητας.