Ενεργειακά Τζάκια - Σόμπες ξύλου

Ενεργειακά Τζάκια - Σόμπες ξύλου

Ενεργειακά τζάκια - Τζάκια καλοριφέρ - Ξυλόσομπες: Η πιο οικονομική λύση θέρμανσης για το χειμώνα.

Στη Σύρο είμαστε οι μοναδικοί αντιπρόσωποι της Edilkamin, μια εταιρία πολυετούς εμπειρίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιδρύθηκε το 1963 στην Ιταλία και με τα χρόνια απέκτησε πολυάριθμες θυγατρικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσανατολίζεται στην έρευνα, στην τεχνολογική ανάπτυξη, στην ποιότητα και στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, και ταυτόχρονα εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια σε αυτά.

Μπορείτε να βρείτε την πιο οικονομική λύση θέρμανσης για το χειμώνα, μέσα από μια μεγάλη συλλογή από σόμπες, κασέτες και ενεργειακές εστίες (τζάκια) pellet και ξύλου, με δυνατότητα να τροφοδοτήσουν και τα καλοριφέρ του χώρου σας, για την καλύτερη δυνατή θέρμανση της οικίας σας. Οι σόμπες, οι ενεργειακές εστίες και οι κασέτες είναι σχεδιασμένες να θερμαίνουν τον χώρο εγκατάστασης ή περισσότερους χώρους μέσω αεραγωγών. Στα προϊόντα όπου η καύση γίνεται με pellet, ο ζεστός αέρας διαχέεται χωρίς βεντιλατέρ, ενώ στα προϊόντα ξύλου διαχέεται με φυσική ροή ή με βεντιλατέρ.

Το pellet είναι από τις οικονομικότερες καύσιμες ύλες, αποτελείται από πριονίδι ξύλου και μπορεί η χρήση του να ελεγχθεί και ηλεκτρονικά, μέσω πίνακα, τηλεχειριστηρίου ή ακόμα και sms.

Οι σόμπες και τα τζάκια pellet παράγουν θερμό αέρα και ζεσταίνουν το χώρο εγκατάστασης, ενώ υπόσχονται ασφάλεια και μεγάλη αυτονομία. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα ως προς την ισχύ, το design και τις διαστάσεις τους, για την καλύτερη προσαρμογή τους στον εκάστοτε χώρο. Η αποβολή του καπνού μπορεί να γίνει και βεβιασμένα, ώστε η σόμπα ή εστία να εγκατασταθεί σε απόσταση από τη δίοδο εξαγωγής.

Η Edilkamin διαθέτει ακόμα σόμπες και τζάκια καλοριφέρ pellet, οι οποίες παράγουν ζεστό νερό, το οποίο κυκλοφορεί στα θερμαντικά σώματα ή στην ενδοδαπέδια θέρμανση, με σκοπό τη θέρμανση όλης της κατοικίας. Μπορούν να συνδεθούν με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης και να λειτουργήσουν συνδυαστικά με ηλιακά πάνελ.

Ένα άλλο αξιόπιστο και διαχρονικό υλικό καύσης είναι το ξύλο, το οποίο πέρα από το μικρό του κόστος, είναι εύκολο να βρεθεί. Η καύση του ξύλου εναρμονίζεται με το περιβάλλον γιατί οι ουσίες που απελευθερώνονται κατά την καύση είναι ίδιες με αυτές κατά την αποσύνθεσή του στο χώμα.

Στο κατάστημά μας έχουμε επίσης τζάκια και σόμπες ξύλου, ακόμα και σόμπες διπλής καύσης, οι οποίες χρησιμοποιούν και τα δύο υλικά (ξύλο και pellet). Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως με την εξάντληση του ξύλου, η σόμπα αυτόματα λειτουργεί με την καύση pellet, ώστε να μη σταματήσει η παραγωγή θερμότητας.