Καμπίνες-Ντουζιέρες

Καμπίνες-Ντουζιέρες

Προμηθευόμαστε τις ντουζιέρες και καμπίνες από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι ντουζιέρες μας κατασκευάζονται συνήθως από υαλώδη πορσελάνη, υλικό άκρως ανθεκτικό στην υγρασία και άφθαρτο. Έχουμε ντουζιέρες σε όλες τις διαστάσεις και σχήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, ημικυκλικές και γωνιακές, με χαμηλό προφίλ ή υψηλό. Η πρακτικότητα της ντουζιέρας είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ διευκολύνει την πρόσβαση σε άτομα κινητικών δυσκολιών. Η πορσελάνη, ταυτόχρονα, καθαρίζει εύκολα, δεν αφήνει να περάσει η υγρασία και δεν κατακρατεί το νερό που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία μυκητών.

Οι καμπίνες μας έχουν την υπογραφή της Aquarelle. Η Aquarelle γεννήθηκε στην Αθήνα και εξειδικεύεται στην κατασκευή, εισαγωγή και πώληση καμπίνων μπάνιου σε διαστάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της. Η σχέση τιμής και ποιότητας τη χαρακτηρίζουν, γι' αυτό και βρίσκεται στις κορυφαίες προτιμήσεις καταναλωτών στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της Aquarelle ποικίλουν, από καμπίνες συρόμενες, ανοιγόμενες, ανοξείδωτες, walk-in, καθώς και πάνελ μπανιέρας. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε καμπίνες μπάνιου και ντουζιέρας, σε διάφορα μεγέθη.