Λεκάνες

Λεκάνες

Διαθέτουμε λεκάνες Ελληνικής, Ιταλικής και Γερμανικής κατασκευής, κρεμαστές και δαπέδου για την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μερικές από τις εταιρείες από τις οποίες προμηθευόμαστε πορσελάνες είναι η Vitruvit, η Sanitana, η Ideal Standard και η Duravit.

Η σειρά μας από υαλώδη πορσελάνη χαρακτηρίζεται από συνδυασμό λειτουργικότητας και σύγχρονου σχεδιασμού, ενώ έχουμε μεγάλη ποικιλία από σχέδια, με τετραγωνικά, κυκλικά ή οβάλ σχήματα. Η σύγχρονη τάση στις λεκάνες προστάζει να κατασκευάζονται με διπλούς μηχανισμούς έκπλυσης, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού, ενώ τα καλύμματά τους μπορούν να είναι λειτουργίας soft close για αθόρυβη λειτουργία και άνετη χρήση. Διαθέτουμε ακόμη κρεμαστές λεκάνες, για μεγαλύτερη οικονομία χώρου και μέγιστη υγιεινή. Οι κρεμαστές λεκάνες συνδυάζονται με εντοιχισμένα καζανάκια. 

Στο κατάστημά μας ακόμη μπορείτε να βρείτε λεκάνες χαμηλής ή υψηλής πίεσης, καθώς και ουρητήρια και μπιντέδες σε χαμηλές τιμές. Οι λεκάνες υψηλής πίεσης είναι αυτές που το καζανάκι τοποθετείται στον τοίχο, περίπου 1,50 μέτρα υψηλότερα της λεκάνης, ενώ στις λεκάνες χαμηλής πίεσης, το καζανάκι τοποθετείται πίσω από τη λεκάνη. Ο τρόπος λειτουργίας και των δύο ειδών είναι παρόμοιος. Όταν τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός εκκένωσης, απελευθερώνει το στόμιο του σωλήνα ροής νερού προς τη λεκάνη και έτσι το νερό κατευθύνεται μέσα σε αυτή. Συγχρόνως, ενεργοποιείται ο μηχανισμός πλήρωσης, δηλάδη το δοχείο στο καζανάκι γεμίζει με νερό μέχρι μια συγκεκριμένη στάθμη. Στις λεκάνες υψηλής πίεσης, η ορμή του νερού στη λεκάνη είναι μεγάλη, ενώ στα καζανάκια χαμηλής πίεσης είναι μικρότερη, και γι' αυτό τα καζανάκια ΧΠ χρειάζεται να συλλέγουν μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο δοχείο τους.