Μπανιέρες-Υδρομασαζ

Μπανιέρες-Υδρομασαζ

Φέρνουμε την πολυτέλεια στο μπάνιο σας με υδρομασάζ – αερομασάζ και σάουνα για την προσωπική σας ευεξία. Διαθέτουμε επίσης μίνι πισίνες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για επαγγελματική χρήση.

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε στην πώληση μπανιέρας είναι η Vitruvit, η Sanitana, η Ideal Standard και η Duravit, ενώ στο υδρομασάζ συνεργαζόμαστε με την Teuco. Έχουμε διαλέξει τις εταιρείες αυτές μετά από πολυετή εμπειρία και αναζήτηση στο χώρο ειδών υγιεινής, με προτεραιότητα στην ελληνική παραγωγή.

Οι μπανιέρες μας φροντίζουμε να καλύπτουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών, λαμβάνοντας υπόψην την υψηλή ποιότητα, την αισθητική αλλά και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων. Διαθέτουμε πορσελάνινα είδη υγιεινής, για σταθερότητα και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Η πορσελάνη, πέρα από την ανθεκτικότητα που προσφέρει, είναι υλικό που καθαρίζεται πολύ εύκολα, και δεν αφήνει την υγρασία να περάσει και να κατακρατηθεί μέσα στο υλικό, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργία μυκητών. Από υλικά κατασκευής σε είδη υγιεινής, διαθέτουμε ακόμα ακρυλικά, μαντεμένια και χαλύβδινα προϊόντα. Οι ακρυλικές μπανιέρες αποτελούν επίσης μια πολύ καλή επιλογή, καθώς έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δε σκουριάζουν και στον καθαρισμό τους με χημικά καθαρτικά δε λεκιάζουν.