Μπαταρίες λουτρού-κουζίνας

Μπαταρίες λουτρού-κουζίνας

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες λουτρού, νιπτήρα και κουζίνας διάφορων κατηγοριών (αναμεικτικές, θερμοστατικές, εντοιχισμένες). Μερικές από τις εταιρείες από τις οποίες εισάγουμε μπαταρίες είναι οι Fiore, Mariani και Handsgrohe.

H Fiore ιδρύθηκε το 1965 στην Ιταλία και έχει καταφέρει να είναι ένα από τα γνωστότερα και πιο εμπορικά ονόματα στο χώρο των ειδών κρουνοποιίας. Η φιλοσοφία της εταιρείας συγκεντρώνεται στην ποιότητα των προϊόντων της, την γνώση των αναγκών των πελατών και την άμεση εξυπηρέτισή τους. Η Fiore επιδιώκει να εξελίσσεται συνεχώς και να παράγει καινοτόμα και λειτουργικά σχέδια στις μπαταρίες της, ακολουθώντας ή και διαμορφώνοντας τις τάσεις της αγοράς. Επιλέγει να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ αυτοματοποιείται όλο και περισσότερο η διαδικασία παραγωγής. Τα σχέδια των μπαταριών ποικίλουν, από άκρως μοντέρνα και με μίνιμαλ γραμμές σε πιο κλασικά και vintage στυλ.

Η Mariani έχει επίσης ιδρυθεί στην Ιταλία και από το 1966 που μετέφερε το εργοστάσιό της, είναι από τις κορυφαίες και τεχνολογικά εξελιγμένες εταιρείες του χώρου. Η Mariani διαθέτει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα της, το οποίο εξασφαλίζεται από τις προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής, τα αξιόπιστα υλικά που χρησιμοποιεί, και από τους συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια παραγωγής. Τα προϊόντα της είναι δείγματα εξαιρετικού ιταλικού design, με την κομψότητα και καθαρότητα των γραμμών τους, και την ιδιαίτερη προσοχή στο φινίρισμα και στη λεπτομέρεια.

Η Handsgrohe είναι από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των μπαταριών λουτρού και κουζίνας, με την ίδρυσή της μόλις το 1901 στη Γερμανία. Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, επεκτείνει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά με κατάλληλα επιχειρηματικά μοντέλα, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων της, και χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα μέσα παραγωγής. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας αλλά και η συνεργασία μας πολλών χρόνων με αυτήν, μας έχει πείσει ότι είναι από τις καλύτερες εταιρείες στην παραγωγή μπαταριών, με πολύ μεγάλη ποικιλία σε είδη, design και υλικά.