Νεροχύτες

Νεροχύτες

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία νεροχυτών σε διάφορα σχήματα, χρώματα και υλικά. Μπορείτε να βρείτε νεροχύτες ανοξείδωτους, γρανιτένιους, με μια, δυο ή δυόμιση γούρνες, λείους ή σαγρέ, ένθετους, επικαθήμενους ή υποκαθήμενους και σε πολύ καλές τιμές. Οι εταιρείες που προμηθευόμαστε συνήθως τους νεροχύτες μας είναι η Franke και η Pyramis, και οι δύο εξαιρετικές στο είδος τους.

Η Franke είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής παγκοσμίως ολοκληρωμένων συστημάτων για κουζίνες, με 100 χρόνια στο χώρο. Πρωτοπόρος και καινοτόμος στα προϊόντα της, η εταιρεία γεννά η ίδια τα πρότυπα της ποιότητας και της αισθητικής. Οι ανοιξείδωτοι νεροχύτες της Franke είναι οι καλύτεροι της αγοράς, από εξαιρετικής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και με διαφορετικά φινιρίσματα ανάλογα με το σχέδιο. Μια από τις πρωτοπορίες της Franke είναι ο συνδυασμός γυαλιού ασφαλείας και ανοξείδωτης γούρνας στους νεροχύτες της. Με αυτόν τον τρόπο, η ανθεκτικότητα του υλικού αυξάνεται κατακόρυφα και ταυτόχρονα δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα στην κουζίνα.

H Pyramis (Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ) είναι ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας νεροχυτών, μπαταριών, και εξοπλισμού κουζίνας και μπάνιου. Ιδρύθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών σε παγκόσμια κλίμακα. Η Pyramis συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά, πλέον με το γρανίτη και το inox να κυριαρχούν στην παραγωγή νεροχυτών, και σύγχρονα παραγωγικά μέσα. Οι ανοιξείδωτοι νεροχύτες είναι το μεγάλο ατού της εταιρίας, αλλά χωρίς να μένει εκεί. Έχει ακόμα να μας παρουσιάσει τους νεροχύτες Pyragranite, ο οποίοι κατασκευάζονται από κρύσταλλους φυσικού γρανίτη κατά 80% και το υπόλοιπο από εξαιρετικής ποιότητας ρητίνες, υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στην κρούση, τη θερμότητα, τις χημικές ουσίες, ενώ διασφαλίζουν την υγιεινή στο χώρο σας. Η εταιρεία ακόμα παράγει συνθετικούς νεροχύτες Pyratek, σε ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.